Je bent hier:

Welkom bij Marije van den Oever Fotografie

Als fotograaf werk ik graag rond het thema herinneringen; fotografie is een mooi middel om dingen 'vast te houden'. Sommige dingen kun je letterlijk vastleggen. Maar veel herinneringen en ervaringen zijn niet letterlijk, maar hebben met gevoel te maken. De intensiteit waarmee je iets beleefde, de spanning van een bepaald moment, dromen en verlangens. In mijn fotografie onderzoek ik hoe deze niet letterlijk of fysiek aanwezige zaken toch uitgedrukt kunnen worden in een beeld.

Inspiratie voor mijn werk haal ik uit muziek, gevoelens, ervaringen, vriendschappen en de creatieve uitwisselingen die ik heb met andere mensen. Zo vorm ik samen met 3 anderen het kunstenaarscollectief Stroomt waarmee we maandelijks bij elkaar komen en werk aan elkaar overdragen. Het beeldend werk van de een vorm een uitgangspunt en inspiratiebron voor het werk van de ander. Mijn studio/atelier is gevestigd in The Loods Creative Lab.

Op deze website kun je informatie vinden over mijn fotografieprojecten en natuurlijk een hele hoop foto's bekijken. Mocht je ergens een vraag over hebben of informatie over willen, dan kun je contact met me opnemen.

Wil je updates over recente projecten, bekijk dan mijn Facebook pagina.

Ben je op zoek naar foto's van een optreden dat ik gefotografeerd heb, klik dan hier om naar de muziek fotopagina te gaan.

Veel kijkplezier!

zij die verlangt 2